Over ons
Mooker B.V.
Mooker B.V. is een bedrijf dat zich richt op de community en op de mensen, samenwerken zit dus bij ons in het bloed. Mooker produceert en verkoopt shots en merchandise onder de community. Ook met de horeca en slijterijen doen wij graag zaken. Ons core product De Mookertjes zijn erg populair onder jongeren, en in zowel grote als kleine groepen worden deze graag gedronken. Deze brand is een geweldige toevoeging tot ieder feestje, en de merchandise maakt de ervaring helemaal compleet!Samen kunnen wij vast iets voor elkaar betekenen! Wij nodigen je graag uit contact met ons op te nemen via info@mooker.nl.
1
Producten in de webshop
1
Tevreden klanten
1
Shooters in aantocht
1
Stikkers in omloop
Ons team
Jop Knoppers

Ik ben Jop Knoppers, een echte maker met roots in de software development. Mijn ervaring in algemene productontwikkeling, development en design hebben mij gedreven om Mooker B.V. Op te richten, samen met Rick, waar ik trots dit bedrijf mag runnen.

Rick Spamer

Ik ben Rick Spamer, Bartender, Social Bee, en Ondernemer in hart en nieren. Mijn passie voor cocktails, spirits, hospitality en marketing wordt geweldig weerspiegelt als mede-eigenaar van Mooker B.V. Waar ik samen met Jop met groot genoegen sta.